Doudoune Parajumpers Kegen Ginga Svart Herr Jacka Parajumpers Malmö

kr8,122.00  kr4,011.00
Spara: 51% mindre

  • Artikelnr: Parajumpers-NN2032
  • Fraktvikt: 1.8kg
  • 885 antal i lager

Lägg i korgen:


Beskrivning
Doudoune Parajumpers Kegen Ginga Svart Herr Jacka Parajumpers Malmö

BESKRIVNING

Dunfylt 20 staplad, laminerad stretch nylon / polyuretan huva. Stygda sömmar och blixtlås gör jackan vattentät (WP: 8500 mm - MVP: 7700 g / m² / 24 timmar). Två fickor framtill, två dolda fickor på bröstet, en liten ficka på vänster ärm och två innerfickor. Tvåvägs dragkedja på framsidan med kontrast PJS remsa under och knapp upp stormflap. Bottenhalsband och band. PJS gummipatch på vänster ärm.

sammansättning:
skallig en 87% polyamid 13% polyuretan
mata en 100% polyamid
fyll 90% ner 10% fjäder

INFO

Ned med fyllkraft 690
Huvud dragkedja levereras av YKK.

Temperaturbedömning: 4 Extreme
Mycket hög temperatur 3: Super varm jacka för temperaturer under noll.
Det finns många faktorer som påverkar våra krav på isolering. Förutom rumstemperaturen är de två huvudfaktorerna: vår aktivitetsnivå och vinden.
Mycket höga vindhastigheter kommer alltid att öka effekten av låga temperaturer, och som alla vet har aktiviteten en dramatisk effekt på vår metaboliska takt. att höja den med 500% och mer.
Högre ämnesomsättning betyder högre intern värmeproduktion.
Därför vill vi inte ge dig ett exakt temperaturområde för våra jackor, men bara en allmän uppfattning om hur het varje Parajumpers jacka kan hålla dig, med tanke på följande funktioner som effekt jackets prestanda i kallt väder:
    - Blandad nedfyllning (Om lagringskapaciteten är densamma betyder mer nedåt mer värme). Recensioner - Fyll på kraft (med samma mängd, desto högre belastningskapacitet blir den varmare kappan)
    - Vävnaden på skalet (tyngre tyg är vanligtvis mer tät och skyddar dig därför mot vind
    - Beläggningar (En belagd tyg har ännu bättre vind ~ ~ POS = TRUNC)
    -klart, inom samma familj av jackor, vill ha en kort stil utan.
huva kommer att hålla dig mindre varm än en längre modell med huva och päls. Vi hoppas att den här guiden hjälper dig att välja rätt jacka för din typ av klimat.
Fri frakt
Kom ihåg att frakt till Norge är föremål för lokala skatter och avgifter. För tillfället kan skatter och avgifter inte beräknas i förskott, så du kommer att bli ombedd att betala dem direkt till kurirerna vid leveransen.

PJS ButikkCotton Knit + Nylon Series

Flyweight Series

Stop fake