News; 5 tips för att köpa en dunjacka

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE fredag 7 april, 2017

Jackor och västar har alltid varit populära kläder för män och kvinnor. Jackor är särskilt populärt för dem som är kalla och låga temperaturer för det mesta, eller för dem som älskar utomhusaktiviteter som klättring eller skidåkning vintrar.

Jackor är särskilt viktigt för dem som vågar i vildmarken. Att ha rätt kläder, accessoarer och skor är viktigt att ha en bra tid, och kan även spela in ett allvarligt tillstånd. Den har en varm jacka kan vara skillnaden mellan trycket vid toppen av denna topp för otroliga vyer, eller få tillbaka varm av branden. Ner är den mest effektiva med största värmeisolering i förhållande till vikt. Nedre våningen är det också mycket slitstarkt och motståndskraftigt mot kompression, så att du kan sätta på sina paket och även utan att visa slitage.

Dessa jackor har ett rykte om goda isoleringsegenskaper, låg vikt och hållbarhet. Men kvaliteten på en jacka vara bra om din fördel är att avnjutas till fullo. Det finns många märken av hög kvalitet, som redovisas i marknaden, såsom kanadagås, Marmot, The North Face och REI, och det kan vara överväldigande att välja mellan. Viktigt att beakta när man väljer en jacka ingår värme, vattenbeständighet, kompressions stil (smal passform eller regelbundet), hållbarhet, egenskaper, tillbehör och viktegenskaper. Lär fem tips och råd för att köpa en jacka för att se till att du köper jackan för att passa dina behov och livsstil.

Vad är en jacka?
En jacka är en jacka för varmfyllning en anka eller gås mjukt, och det yttre skiktet är vanligen tillverkade av material såsom nylon eller polyester. Nedan de mjuka fjädrar som nämnts, vanligen tas från anka eller gås bröst och vingar. är botten av det material som tillhandahåller isolering som gör ner rockar så heta som bibehåller värme inuti manteln. Den mysiga inuti jacka, desto mer luft instängd jackan, och förmågan av jackan för att hålla sig varm. Men idag, de flesta jackor inte ren ner och ofta blandas med andra material såsom fjädrar.

vs syntetiskt låg
Antingen syntetiska eller köp är det första beslutet om att köpa kläder. Ner är mycket varmt för sin vikt, andningsförmåga och komprimerar bättre, men när det är vått, förlorar sin förmåga att hålla sig varm. Syntetiska jackor är mer hållbara när det gäller nedskärningar och hål. Ett hål i beläggningen vilket orsakar läckage av fjädrar och dun, medan syntetiska jackor flyr på detta sätt. Som sagt, en jacka med en betydligt längre livslängd på cirka 20 år, medan syntetiska jackor är bra för cirka fem till tio år.

Regelbunden vs. hydrofil
Hydrofil nedan är den senaste tekniken syftar till att förbättra den bristande vattenbeständighet av materialet. Denna nya expert teknik är fortfarande i bevis, och där supportrar och skeptiker. En viktig punkt är att botten är uppskattad för sin hållbarhet, och är fortfarande 100 procent klar i processen att göra mindre hållbara hydrofila.Tips för att köpa jackor
Det räcker inte bara att köpa en jacka; Du bör välja jackan passar din livsstil. Det finns flera faktorer som spelar in för att hitta din perfekta jacka, till exempel män och kvinnor har olika behov samt någon som bor i staden jämfört med bergen. För maximal isolering och fördelarna med dunjackor, måste du förstå dina behov och hur man hittar den bästa produkten på marknaden för att möta deras behov. Följande tips kan lära köparen flera aspekter att tänka på innan du köper jacka.

Det är viktigt att komma ihåg att använda jackan. Om du måste flytta snabbt på låg höjd vid måttliga temperaturer, skulle en lätt jacka vara Canada Goose bit att begränsa ett perfekt val för dig. Dessa jackor är ultralätt, komprimer, och bra för låg höjd bergsklättring isklättring eller backpacking resor. Men om du planerar att gå mycket kallare temperaturer och mycket högre höjd, sedan en tung jacka är ett bättre val för dig.


Tips 1: Gå med förmågan att fylla jacka
När spänningsförsörjningen fyll omslaget är ett tal som representerar fluffighet hos huset i förhållande till isoleringsvärdet ner. Mera i p
Tillbaka

Cotton Knit + Nylon Series

Flyweight Series

Stop fake