News; Parajumpers huvuden till ett flygfält för att visa militärinspir

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE måndag 31 juli, 2017

När det kalla vädret närmar sig, återvänder det lyxiga italienska ytterklädermärket Parajumpers för höstsäsongen med sin senaste lookbook på ett gammalt flygfält utanför London. Den nyaste samlingen av designer Massimo Rossettis ytterklädsel säkrar Rossettis expertis inom aktiva kläder med italienska designföremål - som berör varumärket som inspirerats av 210-räddningsskvadronen från Alaska Air National Guard och skjuter fram med teknisk militärinspirerad styling.

Under hela skottet, som lyfter fram sin "Fire" bomberjacka, dess signatur "Masterpiece" Gobi, samt en specialutgåva N3-B-kappa, visas de klassiska detaljerna som Parajumpers är kända för. Alla monokromatiska ytterkläderna utformades i varumärket Veneto-baserade atelier med omsorgsfullt hantverk och detaljer som vattentäta skal och delvis tunna sömmar för att hålla dig torra, liksom pälsbeklädda huvar för värme. Uppmärksamhet på funktionalitet är också i full effekt eftersom bitarna är utrustade med ett överflöd av både inre och yttre fickor för att hålla alla dina ägodelar borta från vädret.

Efter att du har kollat ??in den kompletta lookbooken ovan, se Parajumpers hösten / vinterns kollektion i sin helhet här och växla upp för att hålla dig skyddad mot elementen i vinter.
Tillbaka

Cotton Knit + Nylon Series

Flyweight Series

Stop fake